Slaves and Sluts - Official website off GoddessSharonS

Goddess SharonS
Ga naar de inhoud

Slaves and Sluts

On this page u will find entries of different sluts and slaves.
It are pictures, vids and/or stories about tasks and assignments I gave them.
Send me a message if u want to be one of my slaves
who knows your pics, vids and stories are posted for everyone to see.
If u have no experience that's no problem we can start from level 0.

I have divided the entries in 2, If u want to see the more kinky click here

Stringboy

   

Offcourse we have some picture in string from Stringboy.
What do u think about this sexy or not?

SlutJapio

 
the outcome was 195 so i'm happy thats more than last time (evil grinz)


StringBoy and Monica

String boy had to send me pictures but he did it wrong so
Monica has shown how it should be done.

  
Jaytje

This is Jay from Den Helder
he liks to show himself.

soon more pics and even
a very kinky video


Bjorn

Meet Bjorn a sissy in training
he is corona proof in his
naughty outfit
StringBoy
Als opdracht had ik om eens een tantra massage te ervaren. Als eerste had ik al probleem 1. Wat is tantra? “Wat is tantra?
Wat is beter, het bevredigen van 1000 verlangens of het overwinnen van één verlangen? Dat is een van de belangrijkste vragen die spiritueel zoekenden zich al eeuwenlang stellen. Een inzicht kan echter pas doorbreken, wanneer je inziet dat het antwoord niet in een dergelijke vraag te vinden is. Het is de verkeerde vraag. Het gaat niet om de keuze tussen het bevredigen van verlangens of het overwinnen van verlangens. Het inzicht van tantra is, dat je kunt leren genieten van je verlangens. (bron: https://www.tantratraining.nl/index.php/wat-is-tantra)”

Toen ik dat in mijn hoofd had opgenomen moest ik voor mijn eigen wel toegeven dat het eigenlijk wel erg goed klinkt. Bevredigen (altijd goed natuurlijk) maar ook 1000 verlangens… Ik ging opzoek naar een “normale” tantra masseuse. Hierbij geef ik expres aan “normale” omdat er ook een hoop masseuses met seks doen en dat is juist niet de filosofie van deze massage.
Na een zoektocht kwam ik uit bij een dame (verder in het verhaal noem ik haar Susan (niet echte naam)). Ik mailde haar dat ik geïnteresseerd was en vroeg hoe een afspraak maken kon. Vanwege de drukke kerstdagen gaf ze als voorkeur om het op de dag zelf te plannen.

Op de dag zelf in de ochtend een berichtje gedaan en een afspraak gemaakt. Ik kreeg het adres waar ik moest wezen en toen was het erheen gaan.  
Ik ging erheen met een groene kleine string en strakke broek met vest. Daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en werd eigenlijk vrijwel direct begeleid naar een hele rustige ruimte. Susan gaf aan dat ik hier even kon klaarmaken voor de tantra ze zou over paar minuten komen. Ik deed alles uit behalve mijn string. Ik deed ook zo plannen dat op moment dat ze binnen kwam ik net gebukt  naar haar stond (voelde goed).  Toen Susan binnen stapte zei ze mooi ondergoed zouden meer mannen moeten dragen. Ik dacht wow…

Susan zei we doen wel een lichte tantra en misschien later een heftigere. Aangezien ik geen ervaring had stemde ik hier dan ook mee in. Susan lange blonde dame met ik denk cup C en  normaal gebouwd lichaam met denk een jaartal van 34 en een lengte van ik schat 1,80 meter (best lang dus)droeg zelf een rood setje (BH en een mengeling tussen hipster/ string).
De tantra. We gingen zitten in kleermakerszit met de regen tegen elkaar. Vervolgens begon Susan mijn af en toe te strelen op bepaalde plekken van mijn armen en borstkas. Dit deed ik ook terug. Je krijgt hier best wel een stout/ spannend gevoel bij. Vervolgens moest ik gaan liggen op mijn buik en mijn benen wijd. Susan deed vervolgens met een veertje me kietelen op mijn rug en binnen benen. Vooral dat laatste was een fijn maar ook raar gevoel. Ik kreeg het hier warm van.
Susan deed toen de olie pakken en haar bh uit. Ze smeerde haar bovenlichaam in met olie en ze kroop vanaf mijn voeten langzaam naar mijn rug toe. Ondertussen raakten haar geoliede borsten van alles van mijn lichaam (voeten/ benen / billen) wat een fijn gevoel gaf. Toen ze naar mijn rug ging is ze ook een paar keer iets weer teug gekropen en daarna weer verder gegaan. Eenmaal op mijn rug hield ze me als een knuffel vast. Gewoon even voor mijn gevoel 2 minuten lekker vast. Daarna begon Susan mijn armen zachtjes te kneden/ masseren waarna de rug volgde. De string die ik nog droeg deed Susan iets meer uit (over de billen uit) omdat ja de billen kregen na de rug ook een massage. Na die massage deed Susan de string weer hoog terug (volgens mij deed ze expres beetje hard). Nadat Susan de benen had gedaan met masseren moest ik me omdraaien. De massage ging verder na een diepe omhelzing. Deze omhelzingen geven warmte en rust en ook een fijn gevoel kwam ik achter.  Na de omhelzing werd direct getest hoe ik tegen strelen kon bij mijn voeten. Dat antwoord kon ik wel van te voren geven. Ik kan namelijk niet goed tegen kietelen/ strelen bij mijn voeten. Susan gaf aan probeer zo ontspannen mogelijk te worden en probeer je hoofd geheel leeg te maken. Op de een of andere manier lukte dit en ik kon tegen het kietelen/ strelen. Het voelde ook erg fijn. Ze ging langzaam omhoog. Daarbij raakte Susan ook met haar vingers mijn ballen aan door eroverheen te glijden. Dat voelde raar maar ook erg fijn.  Vervolgens kneep Susan ook lichtjes in mijn tepels dat direct een reactie op mijn penis had. Die ze direct onder controle had door de string van achter iets aan te trekken. Ik moest wat omhoog zitten en ze ging op mijn schoot zitten. We streelden elkaars rug en ze gaf af en toe een kleine neuk beweging. Daarna kwam een omhelzing weer en was het einde.
Heb erna nog uitgebreid gedoucht (alleen) en dacht ok dit is een simpele versie tantra. Ik moet misschien nog uitgebreider. Maar is dan voor later. Voor nu mijn penis werd wel verwend maar niet te. Ik ben niet klaargekomen maar dit voelde allemaal wel erg lekker. Ook wel lekkerder dan even gewoon klaarkomen.
Raad ik zo’n ervaring aan? Jazeker.
Ik hoop dat deze samenvatting goed bevalt en de opdracht goed wordt gekeurd.

Twitter Challenge
So i had a skype session with hector and he like to snif his wifes undies i know more u my twit followers like to do that also so i asked for pictures and here they are.
        

Chad
Likes to write names on his body like a real tatoo
 


SlutJapio

Japio is into chastity and more, the more u can see in the kinky part of this site Click here
We already had a few RTgames on twitter. We set an amount of hours like 24 or 48. In that time period every ReTweet,likeand comment count for an amount of hours or even days.
At the end we count them al together and Japio has to staylocked up.
this time he has to stay locked for 49 days and 5 extra for making a wrong calendar picture. Do u see the fault?

Closet Sale
About once a year i have a closet sale I clean up my closet or sometime u already think a certain outfit fits a
certain slut. They choose in a skype session or the get surprised. In the gallery u see different pictures of me
and the different sets can u see who is who?

If u want a set, keep an eye on my twitter for the next sale.

ExposureSlut
As his name sais he likes to be seen in public During skype session I make pictures and clips and share them on twitter
and my site See al the entries on his own page


Slave Simon
When Slave Simon is on a workt rip He always sends me exciting pictures and clips this time he was playing with beer botles and toothpaste
Sold a bikiniset
After the lingerieset he bought(see under this post) he asked me for a bikini set. After i showed around 10 bikini sets
during a skypesession he chose this leopard design bikini. He paid, I shipped and off course I expected some pics.
Looks good on him, don't u think?
and after a week i got a surprise he sended me a week later pics of him sunbathing in his garden. Great pictures again.

         
Chastisty Slut
This slut has a chastity cage, for this time he asked a friend to hold on to the key.
Offcource the friend did not know what kind of key it was.

So when he told me he wanted te go out for a walk in the woods.
I told him hang your dick out of your pants and walk.
se the movie how it went.
Sold a lingerie set
Some sluts like to dress in my lingerie.
Durign a lingerie show on skype he chose a blue set. I wore it during a night out and shiped it the next day see the pics below if u want a set for yourself let me know.

Slave Simon
pics in string
  
      
The string pictures were a preparation of an exiting cam session.
During the session he had to find a toy. He came with beer bottles. because they wre full of beer he drunk them both right away
so he could create a luke warm Pee cocktail which he is very fond of.

  
SlutMonica
She is a SissySlut she wants to become a Horny slutty. She gets lessons and tasks so she cam be as womanly as possible.
To read all the entries that Monica send in click on the banner


made by Goddess SharonS
Terug naar de inhoud